Iedereen krijgt in zijn leven te maken met iets dat niet lekker loopt. Situaties waar je zelf niet zomaar uitkomt. Je wilt het graag anders, maar je weet niet hoe.

  • verlang je naar meer levendigheid en energie?
  • zou je graag beter slapen?
  • wil je zorgelozer leven?
  • wil je doen waar je voor bedoeld bent?
  • ben je op zoek naar de volgende stap in je werk – maar dan een goede?
  • wil je graag beter omgaan met een ziekte of verlies?

Dan heb je iets gemeen met de rest van mijn cliënten! En ik help ook jou graag om antwoorden te vinden. Hoe? Dit is wat mijn cliënten erover vertellen:

Douche

“Begeleiding van Juuliëtte vergelijk ik met een warme douche in de ochtend.
Als ik wakker wordt in mijn zalige bed is douchen helemaal geen aantrekkelijk idee. Eruit, pyjama uit… brrrrr, koud! Niet douchen maar snel aankleden lijkt vaak de fijnste optie.

Ik verman me. Gedurende de dag voel ik me tenslotte fijner als ik wél met een douche begin. Ik stap onder de langzaam warmer wordende straal. Even wennen en dan is het zo fijn... Dat fijne gevoel neem ik de rest van de dag mee.

De therapie is voor mij het moment dat ik me verman, ik bibberend mijn kleren uittrek en zuchtend naar de douche loop. Ik geef me over en vertrouw er op dat de douche warm zal zijn. De douche, Juuliëtte, stelt me nooit teleur en de uitwerking ervan ook niet.”
V. (vrouw, 43 jaar)

Zwijgen is goud

“Ik heb voor Juuliëtte gekozen omdat zij een heel fijn mens is, liefdevol zonder klef te zijn, zorgvuldig en respectvol. Daarbij vind ik het belangrijk dat een therapeut levenservaring heeft.
Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Juuliëtte. Zij is heel ontspannen en gewoon zichzelf. Daardoor kon ik me ontspannen. Ik voelde me geaccepteerd, wat ik ook zei of deed.
Wat mij opviel was dat Juuliëtte geen vaststaand programma 'afdraait'. In de sessies keek en voelde zij wat er nodig was. 'Spreken is zilver, zwijgen is goud'. Juuliëtte analyseerde of interpreteerde niet. Dit vond ik heel prettig en het hielp mij om te blijven voelen. Ik heb mij nooit beoordeeld gevoeld.
Ik heb altijd naar de sessies uitgekeken en ging er met een goed gevoel weg. Ik kwam met veel boosheid uit het verleden binnen en na een paar sessies was daar nog maar weinig van over. De sessies hebben mij veel goed gedaan, ik voel mij meer ontspannen en rustiger. Zo′n therapie gun ik iedereen, het is een groot cadeau aan jezelf.”
R. (vrouw, 51 jaar, Haarlem)